مقدمه:
بسم الله الرحمن الرحیم
مقدمه:
باتوجه به اینکه انسان ها از نعمت تعقل برخوردار میباشند به همین تناسب سعی در آسانتر کردن روش های زندگی روزمره خود با استفاده ازتدبیر وتعقل مینماید. به گونه ای که در این زمان به جای رسیده است که حتی چندین ثانیه نیزاز نظر زمان اهمیت فراوانی دارد وانسان ها به پیشرفت وتکامل زیادی رسیده اند البته پرواضح است که این نه نقطه ی شروع است ونه نقطه ی پایان،بلکه هرچه انسان ها به پیش میروند به دستاوردهای جدید بسیاری میرسند که باعث تغییراتی در زندگی روزمره وحتی چندین ده ساله میشود.
انسانهااز بدو خلقت تاکنون درهربرهه از زمان برای بالا بردن کیفیت وکمیت زندگی خود کارهایی متناسب با زمان ومکان ومیزان دسترسی به امکانات وفناوری های مدرن دربازه های زمانی متفاوت انجام داده وخواهند داد.
درپی این تغییرات ودستاوردها،انرژی الکتریکی یکی از مهم ترین وشاید کلیدی ترین اختراع زندگی بشربوده که بابه کار گیری از این انرژی باعث تغییرات ویژه ای درروش های زندگی بشر به وجود بیایید، تا جایی که امروزه بدون انرژی الکتریکی حتی برای چند ساعت ،زندگی مشکل ساز وگاهی مختل می شود.
دراین راستا حتی باقطع شدن انرژی الکتریکی در بازه زمانی بسیار اندک می تواند خسارت مالی خیلی زیاد برای شرکت ها وکارخانه های تولیدی به همراه داشته باشد.
اکنون در همه ی نقاط جهان وهمه ی انسان ها اعم از کوچک وبزرگ اهمیت انرژی الکتریکی رادر پیش برد اهداف وآسانتر کردن روش های زندگی را به خوبی میدانند وبا توجه به این پیش گفتار وهمچنین ملموس بودن این انرژی برای تک تک افراد جامعه میتوان فهمید جا برای صحبت کردن وتفکر در این راستا بسیار جای کار دارد.
انرژی الکتریکی برای اینکه در دسترس عموم قرار بگیرد در چندین مرحله اعم از تولید ،انتقال و توزیع قرارمیگیرد به گونه ای که این انرژی در نیروگاهها که انواع مختلف داردتولید می شود وتوسط خطوط انتقال از نیرو گاهها تا نزدیکی های ثقل باریا همان مرکز بار که شهرها میباشند انتقال داده می شود وسپس با تغییراتی در سطح ولتاژدر مکانهای به نام پست های خطوط انتقال این انرژی رابه خطوط توزیع تحویل می دهند.
خطوط توزیع انرژی الکتریکی در سطح شهرها پراکنده شده و وظیفه توزیع انرژی را بین مشترکین برعهده دارد.از محل تولید یعنی نیروگاههاتا محل مصرف که منازل مسکونی ،تجاری،کارخانجات و….میباشد.
یک مدار به صورت پیوسته ویا به عبارت یک مدار بسته می باشدکه اختلال درهر بخشی از سیستم به معنای این است که انرژی به دست مصرف کننده نخواهدرسید.صد البته با پیشرفت های که در صنعت برق به وجودآمده است تدابیرلازم برای رفع اشکالات احتمالی شبکه توسط مهندسین این زمینه در نظر گرفته شده است و هدف کلیدی پرسنل از محل تولید تا مصرف تحویل مستمروبدون قطعی و اشکال انرزی به مصرف کنندگان است وامید است که برای دستیابی به این هدف وکسب رضایت مشترکین روز به روز برای آبادانی وپیشرفت صنعت برق کشور عزیزمان تلاش نموده و از هیچ سعی و تلاشی در این زمینه مضایقه ننماییم.